U.S.-handles virksomheden opstiller kinesisk E-forvaltning

En amerikansk virksomhed i Kina? Det kan virke unormale, men en U.S.-handles virksomhed opbygning af en e-regering system i Jinjiang og Nanan provinsen Fujian i Folkerepublikken Kina.

Kina ekspert Technology Inc. (OTC BB:CXTI) har annonceret, at Kina ekspert netværk Company Limited, kendt som Kina ekspert, et helejet datterselskab af Leopard, har underskrevet kontrakter sammentælling 36,6 millioner dollar til at gennemføre e-forvaltning netværk infrastrukturprojekter.

Kina ekspert vil være ansvarlig for hele e-government projektet for hver by, herunder infrastruktur, hardware og sikkerhed netværksdesign, applikationer og gennemførelse. En af kontrakterne, der blev underskrevet i 2003 og forventes at være afsluttet inden udgangen af 2004. Den anden kontrakt forventes at være afsluttet inden udgangen af 2005.

“Borgere i den første kontraherede by er nu i stand til at bruge de etablerede e-government faciliteter til at udligne deres personlige regninger, som skatte- og elektricitetsregninger, direkte med den særlige ministerier og offentlige forsyningsselskaber gennem den Internettet,”sagde Kung Sze Chau, chief executive officer hos Leopard.

Planer for projektet blev oprettet i 2001. Samme år office i statsrådet fastlagt en fem-års plan med hensyn til opbygning af e-forvaltning i hele landet. Det fastlægger baggrund, retning og mål for projektet.

Disse mål omfatter:

* Opsætning af grundlæggende og strategiske e-government databaser.

* Opgradering niveau af ressourcedeling.

-Styrkelse af forvaltning, herunder beslutningsprocessen magt kapacitet og uforudsete-planlægning kapacitet af den centrale regering og andre lokale statslige departementer.

* Oprettelse af relevante love og forordninger, grundlæggende e-government system infrastruktur, og en sikkerhed ordning og træningsprogram i forbindelse med en e-regering.

* Bane vejen for de næste fem-års plan.

Leopard kapital Inc. er en førende oplysninger teknologi netværk og infrastruktur virksomhed. Kina ekspert er i øjeblikket kun enkelt entreprenør til at omfatte en komplet e-government infrastrukturprojekt inden for en kontrakt fra en enkelt bystyret i Kina. -NU

Leave a Comment

Your email address will not be published.