Stress ud Babyshower planlægning – 6 gyldne Tips til planlægning en Baby brusebad (Part Two)

Hvis du bare starter din baby brusebad planlægning og vil være sikker på det en enorm succes, vil du sandsynligvis mærke, som du forsøger at tage sig af alt og hårdt til selv for at finde tid til at tage en pause.

Den gode nyhed er, du ikke er alene.

Her er nogle af mine nyttige erfaringer, som jeg lære gennem som gæst hos andre Babyshower.

Før eller senere, du vil være at finde ud af, at blive en erfaren baby brusebad værtinde tager en smule af at vænne sig til.

Bare holde en sjov attituide og Nyd din Babyshower planlægning.

Gyldne Tips 4: Hvis du virkelig har brug for en Baby brusebad bog, købe en E-bog.

Ifølge rapporten, “Hvordan kvinder og mænd bruger internettet”, udgivet af PEW Internet & American Life Project i 28 December 2005 er der tendenser viser, at kvinder er ved at indhente i samlede brug og indramning deres onlineoplevelse med større vægt på uddybe forbindelser med mennesker.

Så hvad du kan lære af det til din baby brusebad planlægning? Helt sikkert en masse!

Ikke alene er de fleste af den trykte version af baby brusebad bøger forældet, disse bøger er ikke egnet til foder behov til dagens travle og web-kyndige kvinder.

Jeg har læst næsten alle baby brusebad relaterede bøger sælges på Amazon, er nogle af dem godt skrevet. Men sammenligne e-bøger, de er ikke i stand til at opdatere med nyt indhold i tide.

Endnu mere, en travl 9 og 5 bruser værtinde er i stand til at organisere part idéer, mens hver og hver Co-værtinde kan læse den samme brusebad planlægning bog, udveksle ideer og løsning ved hjælp af e-mails.

Selvfølgelig, virker dette kun med e-bøger, da du kan sende så mange kopier til dine partnere uden at betale ekstra penge.

Gyldne Tip 5: Gøre det eller bevidst det.

Forstår du, hvordan man gør 80/20 reglen arbejdet for baby brusebad planlægning?

Du er sandsynligvis være god til at skabe stor bruser spil eller at lave lækker mad og drikke, men du kan ikke være en alt-All-Star-team på din egen at planlægge noget at behage alle familiemedlemmer, venner og endda kollegaer.

Den smarte måde er at gøre, hvad du er god til og forsætlig resten til din Co-værtinde.

Jeg har endnu ikke mødt en baby brusebad værtinde, der har været i stand til at udrette alt mens forsøger at vende partiet i en en mands show. Bruser værtinde skal selv sørge for at alt er velorganiseret, men arbejder med et par partnere er en klog beslutning.

Som at, du kunne fokusere på kun de vigtigste baby brusebad planlægning og aktiviteter, du har været bekendt med. “

Hvad er mere… Hvis du er en ven af den snart-til-være-mor eller snart-til-være-far, du bør spørge deres familiemedlemmer til at hjælpe i de planlægning detaljer som tyder på en invitation liste, gaveideer, eller at levere forfriskninger.

Gyldne Tip 6: Bygge din helt egen familie websted og begynde at vise din Baby brusebad Albums.

Du er selv en hyppig bruser værtinde, du har sandsynligvis ingen idé om at huske, hvad du har gjort for alle de åh-så-cute baby kager og åh-så-sjove aktiviteter i detaljer.

Det kommer til at være et problem, når du vil genbruge dem til en kommende babyshower, og derfor vil jeg foreslå folk finde en måde at sætte deres brugte baby brusebad planlægning ideer og billeder online.

Forestil dig dette: en dag, en ven af jer ring din hjemmetelefon bede om ble kage gør tips, du kan sige, “Åh kære, jeg lavede et 4-lags gummi ducky ble kage måneder siden, men jeg virkelig ikke kan huske hvor mange bleer og hvad baby artikler jeg har brugt , kan du besøge min hjemmeside på… “.

Se, hvordan det virker?

Du behøver ikke at være programmør til at oprette et websted. Hvis du ved, hvordan at browser internettet, du kan opbygge et websted på få minutter.

Det er fuld af sjov, når du skriver dine ideer, Upload dine fotos til at dele og lære af.

Et par web site bygning værktøjer til at anbefale: Online-hosting-tjenester som Namezero.com, og Web album programmer som Picasa (ejet af Google).

Leave a Comment

Your email address will not be published.