Sådan får du den fedeste festival

Har du købt festivalbilletter til denne sommer? Så gælder det om at få det allerbedste ud af den. Læs med her for at finde ud af, hvad du kan gøre for at få den fedeste festivaloplevelse. Hvis du endnu ikke har købt billetter, hvad venter du så på? Er det økonomien, der strammer, kan du overveje at tage et lån med hurtig kassekredit – og ellers er der ingen undskyldning for ikke at komme afsted på festival i år. Her får du de bedste tips til en god festival:

1.      Invester i et godt telt

Selvom det måske ikke er det fedeste at bruge penge på så investér alligevel i et ordenligt telt til din festival. Der er intet værre end at vågne op drivvåd med alle sine ting i en lille sø i teltet. Køb et ordenligt telt, så du ikke skal bekymre dig, hvis det bliver regnvejr.

2.      Udforsk forskellige områder

Det kan være fristende at dumpe ned i en festivalstol og sidde der resten af dagen. Men sørg for at komme ud på pladsen og udforsk andre camps og områder. Hvem ved? Måske møder du gamle venner, som du har savnet at feste med, eller nye mennesker, som kan bidrage med ny energi til festen.

3.      Hør din yndlingsmusik

Sørg for at have et overblik over, hvad der sker på scenerne rundt omkring – skriv det eventuelt ned. Det ville være så ærgerligt at gå glip af sit yndlingsband, fordi man ikke har holdt øje med tiden.

4.      Husk solbeskyttelse

Selvfølgelig håber alle på høj sol og godt sommervejr til en festival. Men der er ingen, der har lyst til at bruge en hel dag på at have solstik. Husk at bruge solcreme og hat, prøv at holde dig i skyggen og drik en masse vand.