Modtager arbejdstagere Kompensation Forsikring

Vi mener derfor, at når kvinder klager over mandlig vold inden for vores bevægelse, bør vores fagforeninger og politiske organisationer tage udgangspunkt i en situation, hvor vi tror på kvinder. Fordi vi er solidariske med alle kvinder, der er imod vold blandt mænd, accepterer vi, at vi har et ansvar over for kvinder i hele vores bevægelse, uanset om vi er medlemmer af den samme fagforening eller den samme politiske organisation eller ej. Alle arbejderbevægelsesaktivister har et ansvar for at arbejde for at sikre, at vores bevægelse er et sikkert sted for kvinder. Derfor har vi et særligt ansvar for at konfrontere og udfordre mænds vold mod kvinder i vores bevægelse.

Vi erkender, at mænds vold mod kvinder er endemisk i samfundet, og at vores bevægelse naturligvis og desværre ikke er fritaget. Vi mener, at vores fagforenings- og arbejderbevægelse har potentiale til at forandre samfundet til det bedre. Selv om jeg er alt for gammel og kynisk til heltetilbedelse, fik Serwotka automatisk en tommelfinger op fra mig, da han indledte sin tale med at sige, hvor vigtigt det var, at hans tale, fagforeningens reaktion på stramninger, fandt sted i Det Forenede Kongeriges historiske “college of the labour movement”. På en personlig bemærkning, der er sprunget fra Ruskin College i begyndelsen af 90’erne som en anden uden en første grad, og tilbragte en betydelig periode af min undervisning karriere i denne sektor med voksne elever, Toni’s valg er en velkommen pause fra de sædvanlige mistænkte, der træder en godt slidt vej via NUS i det politiske liv, eller at af quancocracy eller lignende.

Så de næste 12-18 måneder i Det Forenede Kongerige vil være at definere for britiske fagforeningsbevægelsen, og som den periode, hvor opbygningen op til næste parlamentsvalg starter. Jeg er ikke i tvivl om, at hun vil arbejde hårdt på at gøre dette, og jeg ønsker hende, og den nye NUS sabbatår officerer i FE alle de allerbedste i at opfylde dette mål. Det er vigtigt, at du arbejder med banker og grupper, der klarer sig godt. Styre uden om løn dag lån samt næsten alle långivere tilbyder dig nogle banklån rente på mere end tredive procent.

De, der følger sådanne ting, vil vide, at den forenede fagforeningsfront om den offentlige sektors pensionsreform forsvandt kort efter aktionen i november 2012, da det lykkedes regeringen at splitte denne koalition ved at tilbyde forskellige fagforeninger forskellige tilbud. I stedet for profit-pushere, har du rigtige mennesker, der kommer til at kende kunderne og ønsker at hjælpe dem. Til den tid vil vi også vide, hvad en generalstrejke, hvis den kommer, Akassemedlem betyder i denne sammenhæng – det er alt at spille for. Og som man kunne forvente analysen af Marikana, i forbindelse med SA politik, figurerede stærkt i dækningen af Pambazuka News. Moralske idéer, der er afgørende for at blive drivkraften bag praktiske ændringer, er en spændende og, som ILO har bevist, ikke en umulig drøm. Faktisk har netop talt på den berygtede Westminster School (pædagog af folk som Nick Clegg) Serwotka var klart, at Ruskin var et sted for “ideer og debatter”, som er nøglen til den måde, vi fremmer arbejderklassens interesser -velkommen ord faktisk.