Læs alt om bredbånd

Er du ny på teknologi? Sagt til at opgradere din eksisterende service for at gøre bedre brug af internettet? Spilleentusiast der har brug for en ubegrænset, super hurtig kontrakt? Uanset hvad dine behov har, har vi svarene. Vores praktiske bredbåndssammenligningsværktøj gør arbejdet for dig, sammenligner mere end 100 tilbud og giver dig alle de oplysninger, du har brug for for at træffe det rigtige valg. Du kan klikke her for at læse mere!

Hvilken slags bruger er du?

Før du tager en bredbåndskontrakt eller overvejer at skifte til en ny udbyder, skal du spørge dig selv, om du er en husholdning på høj, mellemlang eller lav internet. Dette styrer den type service, du har brug for. Højbrugere elsker internettet – de bruger timer på det, streamer film, uploader fotos og videoer til Facebook og downloader og deler musik med venner. Hvis dette lyder som dig eller dine børn, har du brug for hurtigt, ubegrænset bredbånd.

Medium brugere bruger nettet dagligt, men de lægger ikke meget vægt på at se tv eller film online eller downloade en masse musik. For dem skulle en pakke med en moderat downloadgrænse være i orden. Du får besked, når du kommer tæt på at overskride din grænse, og du bliver opkrævet for yderligere brug, så hold øje med dine omkostninger. Hvis du konsekvent går over din grænse, er det måske bedre, at du skifter til en højbrugertjeneste.

Find den bedste aftale

Selvom du er tilfreds med din internetudbyder, er chancerne for, at du kan finde en billigere aftale, hvis du er villig til at ændre. At købe bredbånd er ikke anderledes end at købe elektricitet, gas eller bilforsikring. Tariffer ændres regelmæssigt, og virksomheder slipper deres priser for at konkurrere med deres rivaler, så hvis du ikke foretager en sammenligning en gang imellem, vil du gå glip af. Den vigtige ting at huske, når du foretager din sammenligning, er at sammenligne som med lignende. Se på den samlede pakke, inklusive kundeservice, snarere end kun prisen, og sørg for at læse vilkår og betingelser. Mange bredbåndspakker inkluderer en internetforbrugsgrænse (eller ‘kvote’) og opkræver et gebyr, hvis du overskrider det.