Aluminium og træ drivhuse

En vigtig tilføjelse til enhver britisk baghave, drivhuse er fast etableret i den britiske livsform. Det er sandsynligvis den barske vejrforhold, der drev den britiske gartner ‘inde’. Hvis du besøger dette site så er du sandsynligvis tænker på at få et nyt drivhus. Det er muligt billigkrydsfiner.dk du ikke kender typen af drivhus du har brug for eller endda sådan Beslut, om typen af drivhusgasser. Drivhus design blev revolutioneret med ankomsten af Aluminiumsrammer og knaphed på pine. Denne artikel tager et kort kig på forskellene mellem metal og træ drivhuse.
Træ drivhuse
Træ drivhuse er valg for traditionalistiske og ekspert gartneren. De fremstilles almindeligvis fra canadisk Western Red Cedar, som er kendt for det enestående lange liv udendørs som følge af det effektive rot modstand. Træ drivhuse er den traditionelle stil af drivhusgasser inden aluminium drivhuse og plastic drivhuse blev mere populær i slutningen af sidste århundrede.
Et træ drivhus vil naturligvis blend naturligt med din have og vil blive en integrerende funktion i stedet for noget af en eyesore, som du ønsker at gemme væk. Træ er også valget af ekspert gartneren og der er generelt enighed om, at det er det bedste materiale til et drivhus. En af hovedårsagerne er, at red cedar drivhuse er meget bedre til at opretholde en konstant temperatur end aluminium dem, hvilket naturligvis fører til en sundere og mere naturligt miljø. En erfaren gartner ved fordelen ved at have ting til side og en træramme vil tillade gartneren til at nemt løse kroge og hylder præcis hvor han ønsker dem, så dem alle vigtige drivhusgasser tilbehør er til hånd. Træramme gør det også nemmere at lave et ekstra lag af isolering af plast boble plader, så hårdt vejr betingelser sejre.
Det bedste tidspunkt at tilføje en beskyttende pels til et træskelet er før vinteren sætter ind. Vælg en god dag i det sene efterår og give rammen nogen opmærksomhed, den har brug for. Kigge efter nogen slitage og behandle den straks. De fleste gode træ rammer er udstyret med en 10 års garanti, men Vent ikke for 10 år før kontrol.
Træ drivhuse er lidt dyrere end aluminium og plastik dem, men tilbyder mere til den erfarne gartner. Aluminium og plastik drivhuse er et bedre valg for begynderen før du opgraderer til et træ drivhus.
Aluminium drivhuse
En stor fordel af aluminium drivhuse er at de er relativt billige og vedligeholdelsesfri. De er det bedste valg af drivhusgasser, hvis din prioritet er lav vedligeholdelse. Du bør dog være opmærksom på fordelene ved andre typer af drivhusgasser. For eksempel, med træ drivhuse er det nemt at lave ekstra hylder og hookes, inde og ude. Aluminium er helt sikkert nemmere at vedligeholde end et træ drivhus, men skal sørges for at holde alle strukturelle komponenter så rene som muligt til at afskrække skadedyr og sygdomme. Aluminium drivhuse er uden tvivl den mest populære i øjeblikket og del af tiltrækningskraft er flad pack emballage og (relativt nem) selv montering. Dette hjælper med at holde omkostningerne og aluminium er værdien for penge valg af drivhus.
Før opføre en aluminium drivhus, er der visse overvejelser. For det første bør du beslutte placeringen af drivhuset. Et sted let tilgængeligt under ugunstige vejrforhold ville være godt. Observere områder af din have under solrige dage til at se hvilke dele får den mest sollys. Vis beskyttelse mod vinden ville være god, men ikke på bekostning af blokerer lys. Også være opmærksom på enhver omstrejfende fodbolde fra næste dør!
Hvis du er ude efter en værdi for pengene og lav vedligeholdelse drivhus er aluminium et godt valg. Du kan miste nogle af de æstetiske kvaliteter af et træ drivhus, men du har gavn af moderne teknologi og design.

Leave a Comment

Your email address will not be published.